Sunday, April 26, 2009

26 April 1984

Assalamualaikum...
Alhamdulillah.. berkat rahmat kasih sayang Allah, aku genap berumur 25 tahun, sekejap sahaja masa berlalu, usia semakin hari semakin meningkat..
Entry ini aku akan publishkan seringkas mungkin, hanya untuk mengucapkan ribuan terima kasih kepada sahabat-sahabat aku yang mengingati tarikh lahir aku..
Banyak aku terima ucapan melalui SMS antara yang terawal sahabat aku mat rapi jam 12.20 tgh malam kemudian paginya pula wan chu shabat aku yang berada di mesir, kemudian fida kwn opis aku dulu, pastu ummu, petangnya pula mat doli malam pula ros dan zana..
yang special ucapan melalui email dari anap .. anap best lagu tu terima kasih bebanyak ingatkan hg dah lupa...
semalam aku kuar satu keluarga gi mkn KFC aku belanja hehehe..
oklah terima kasih juga kepada semua kalian yang membaca blog aku...

4 comments:

AlamNasyrah said...

Salam faizal

Selamat Hari Ulangtahun yg ke-25. Kita sebaya ek? Kuikuikui...

Semoga panjang umur, sentiasa murah rezeki dan dirahmati ALLAH. Moga bahagia bersama family tersayang, Ameen... ;)

anap_ilmi said...

huh..aku masukkn dlm reminder dah besday hang..mesti hang sentap aku wt xtaw je...aku dah emel hang pagi2 lagi.. tp hg xbukak kot..tu hg xtaw tu..veryde.apepun..Happy bedday 2 u. smg pnjg umo.murah rzki.sihat spnjg hyt.d berkati dunia akhirt insyaAllah...

ez said...

eppy belated besday..mga sihat n ceria selalu..

Faizal@poyan said...

to syira..
wslm, terima kasih hehe sebaya ka tq atas doa ituuuu.

to anap..
tu la aku ingat hg tak ingat besday aku.. hehehe tapi ternyata hg la sahabat aku huhuhu best lagu tu..terima kasih atas segalanya

to ez..
terima kasih ez..