Wednesday, May 6, 2009

PERSIDANGAN

Assalamualaikum..
Minggu depan 11hbln-14hbln aku akan menghadiri satu persidangan Pegawai Biro Bantuan Guaman Malaysia di Legend Resort Cherating,
Persidangan ni merupakan kali kedua aku hadiri tahun 2007 yang lalu di adakan di Kelantan, dan kali ni di Cherating..
InsyaAllah aku akan tumpang kereta ust Badri untuk kesana dengan beberapa orang lagi,
hmm persidangan kali ni, aku dah tak ramai kawan sebabnya kwn yang ada dah tukar gi Mahkamah, selalunya klu ada kursus, aku selalu dengan kawan aku si hambali tu, tapi kali ni dia dah tukar ke mahkamah melaka..hambali ni kawan sekelas aku masa kat kolej dulu, lepas tu kami sama-sama lapor diri untuk kerja ni..
Oklah aku mungkin betolak ari ahad ni kemudian tido kat KL dulu pastu pagi isnin terus ke Cherating jam 4.00 dah ada sukaneka...aku dah chop untuk lawan tarik tali heheheheh..
oklah itu je nak cerita dari biarkan blog aku ni lama tak di update..kengkawan semua doakan aku selamat ok

12 comments:

ez said...

faizal..
slmat bersidang..heehe

S h i n o said...

semoga kau selamat .... :) aminnnn

Putera Arjuna said...

moga selamat dunia akhirat!


amin!!

en_me said...

moga selamat semuanyerrr.. salammms abg faizal tewww

JiLLTok said...

Huaa....jelesnyaaa kt ko faizal.. Tahun ni x dapat lagi join BBG nye konferen. Pegi cherating??? huaa...x leh terima!!

Pepun..enjoy la + have fun!

- eh, hambali pun masuk mahkamah ek??
- JillTok tgh tggu persidangan Mahkamah..(kot2 la ada kan..)

.fatin nabila. said...

cherating.
seronok pny tmpt utk pergi.
aman

Princess Liyana said...

huhu bestnye bsidang di cherating..;)slmt bsidang bro!huhu

Farah Amin said...

slmt pergi n selamat blk :)

Faizal@poyan said...

to ez,shino,arjuna,me,jill,yana

terima kasih

Faizal@poyan said...

to jill
emmm best rugi awk tak ikut..tula tukar lagi ke mahkamah klu dok bbg boleh bersidang sekali

Faizal@poyan said...

to fatin,farah

emmm best terima kasih

S h i n o said...

http://encikshino.blogspot.com/
URL changed! :)