Thursday, June 4, 2009

KL, MEE SANGGOL & EXAM

Assalamualaikum...

Apa khabar semua, emm tiba ja musim cuti sekolah mesti ramai yang balik kampung dan ramai juga yang melangsungkan perkahwinan, kali ni cuti sekolah 2 minggu lama tuuu...ada yang berkahwin ada yang bertunang aku ucapkan tahniah kepada semua yang mengecapi bahagia di saat ini...
Besok Jumaat 5hbln Jun 2009 aku akan bertolak bersama famli aku ke KL mungkin jam 4 pagi kot, tujuannya adalah untuk melawat Pak Ngah aku yang baru lepas operet kesan kemalangan dia dulu, aku gi KL tak lama Ahad bertolak balik dah...untuk pengetahuan semua ni pertama kali aku nak bawa kereta (kelabu) aku ke KL, aku tak pernah drive ke KL harap-harap tak sesat la nak kerumah pak ngah aku tu....
Di kesempatan tu juga aku nak gi melepak kat rumah sahabat aku En dolly, dia dah pesan suruh aku beli mee sanggol dia dah lama teringgin nak makan mee sanggol, aku pun dah beli 3 bungkus mee sanggol untuk dia, sejak study dula sampai sekarang dok minta mee sanggol kat aku hehehe tak pa nanti aku akan publishkan resipi mee sanggol pulak kat sini ok hehehe, aku maybe p rumah dia ari sabtu dan aku dengan dia akan cuba goreng mee tu hehehehe biasalah orang bujang goreng seringkas yang mungkin hehehehe aku pun dah lama tak makan mee sanggol ni..dulu mak aku selalu juga goreng tapi sekarang tak dah..
Aku akan ke rumah dolly dengan kawan aku seorang lagi si mat rapi....hehehe lama dah aku tak melepak dengan depa, terakhir kali aku jumpa dolly tahun lepas, aku rasa berat badan dolly mesti tambah lagi 10 kg "hang nak besaq tara mana lagilah dolly oooiii"
Hari Ahad aku nak bawa mak aku ke Nilai 3 dah lama dok bersunggut kat aku nak p Nilai 3 so kali ni aku nak bawa dia pergi.. pastu terus balikke Kedah..
Oklah mulai Ahad depan aku akan bercuti dari semua perkara, aku tak akan pergi keja dan aku mungkin tak aktif berbelog selama seminggu lebih kerana mulai 11hbln ini hingga 14hbln aku ada final exam untuk PJJ aku lepastu 20hbln dan 21 hbln exam lagi...
11hbln Jun 2009 aku akan menghadapi kertas soalan Usul Fiqh dari 9.00am sampai jam 11.ooam lepas exam aku nak gi kenduri rumah Rozana di padang sera kedah..
12hbln Jun 2009 exam subjek Sejarah Undang-undang Islam mula jam 9.00am juga masa 2 jam
13hbln Jun 2009 subjek Sistem Undang-undang di Malaysia subjek ni kegemaran aku hehehe
14hbln Jun 2009 subjek Perkembangan sains dan peradaban subjek ni jawapan objektif
emmm 4 hari berturut2 exam so aku ambil cuti satu minggu nak baca buku tak tahu lah sempat
habis ka dak baca buku tu, tp tahun 2 lepas sempat ja..
20hbln exam bahasa arab pulak haaa subjek ni mencabar assgmnt pun tak siap lagi tarikh ni aku kena hantar assgmnt ..
21hbln aku last exam bhs inggeris hmmm ..
oklah hempa semua tolonglah doakan aku ya, ,doakan semoga aku selamat sampai dan pulang dari Kl dan doakan aku berjaya di dalam final exam aku ok
terima kasih semua kerana sudi membaca blog aku...

4 comments:

S h i n o said...

kau tumpukan ape yang patut dlu. Sbb blog ni bila2 masa bleh tulis :)

pepun gud luck tuk kau..

:)

ez said...

good luck n take cre..

lagenda said...

Selamat pulang dari KL and semoga berjaya dalam EXAM..............

Faizal@poyan said...

to shino, ez dan lagenda @ paksu

terima kasih