Sunday, July 12, 2009

DI KL

Assalamualaikum.
Dah tiga hari aku kat KL, sekarang tengah bersiap-siap untuk pendaftaran kursus seni guaman kat Bangi...
sabtu lepas jam 7 pagi aku bertolak dari rumah ke Cheras rumah pak ngah aku, dari kedah sampai lah ke perak hujan je.. dah la aku sorang je dalam keta nasib la aku ditemani dengan lagu-lagu yang aku pasang taklah boring sangat...
Jam 12 tengah hari aku sampai kat cheras mkn tengah hari kat rumah pak ngah aku, jam 3 aku bertolak ke rumah doli kat pantai dalam, lepak jap kat rumah dia, pastu kuar gi am corp mall pastu g makan kat nando"s emmm tapi mulut aku rasa tak sedap pun...dah makan balik semula kerumah doli...
Jam 11 kuar ronda-ronda n lepak-lepak kat KL jam 5 pagi balik tido hmmmm tak pernah aku tido lewat mcmtu....jam 12 bersiap kuar pulak kali ni gi jaya jusco setiawangsa minum kat steven's pastu gi rumah kawan doli,
Malam pula gi Uptown makan malam kat cna....terus balik coz aku letih tido kat rumah doli gak.
oklah saja ja aku nak citer tak ada apa yang penting pun, jap lagi mula kursus dah, kali ni aku tgk pengisian kursus best-best belaka n semua slot penting....
haaa aku nak ucapkan tahniah juga untuk hana & faizal coz dah dapat Baby girl nanti aku wat satu entry citer khas pasai depa

4 comments:

Princess Liyana said...

bawa 'seseorang' baik2 tau;)huhu

my_puRpLe said...

sapa le "sesorg" tu princess liyana ek;)

ez said...

heheheh..padatnya jadual tu..ape2 pon kang nak kawen jumpe ek..hehe

Faizal@poyan said...

to yana...
yelah dah selamat sampai pun hehehe

to purple..
emmm mcm kenal je niii yang penting liyana tu dah bertunang ok

to ez
hehehehe sekali sekala turun kl mcm tu hehhehe kewen 2 tahun lagi huhuhu ok