Saturday, September 12, 2009

HATI

Assalamualaikum...

Dah tak berapa hari lagi kita akan berhari raya.... pasti ramai yang tak sabar-sabar menantikannya...

Sebenarnya aku tak tahu nak manaip apa kat cni, sejak dua menjak ni aku jadi bergitu sensitive, tapi masa dpt di kawal lagi...

Aku rasa semua orang yang rapat dengan aku nak lari meninggalkan aku... mungkin juga aku ni bukanlah orang yang baik...

Entah la, mungkin ada hikmah, aku rasakan seperti ini....

Teringat pesan seorang kawan aku, "jgn jadikan kehidupan yang sementara di dunia ini di penuhi dengan kesediahan sahaja, alangkah ruginya jika kehidupan sehari-harian di isi dengan kesedihan"

Oklah kepada semua kengkawan sekalian aku doakan kalian sentiasa bahagia dan mendapat rahmat kasih sayang Allah dan aku juga mengharapkan kalian mendoakan aku juga ok..

Sebenarnya blog aku ni telah di ketahui umum oleh kebanyakkan kengkawan aku sama-ada kengkawan sekerja, kengkawan maa ngaji dulu dan saudara mara, aku harapkan cerita aku ini habis sekadar di dalam alam blog ini sahaja... aku tak suka bila jumpa aku perkara ini di sebut2 di depan aku so kalau ada apa-apa just komen kat blog ni sahaja ok..

Jangan risau aku nampak sedih di alam blog sahaja tetapi di alam nyata aku tetapi ceria tapi luaran sahaja dalaman aku suka simpan ..

ok terima kasih kepada semua yang sudi memberi komen dan nasihat, aku sangat menghargai setiap komen dan nasihat anda...

4 comments:

Princess Liyana said...

alaahai..sedih plak baca..bro, tkmola sedih2..yg penting, parents sentiasa ada kan?walau ketika org lain tidak ada...:D

Faizal@poyan said...

to yana..
emm sekarang dah ok dah...semuanya dah kembali seperti dulu...

Princess Liyana said...

good for you then..bro, jmpt ke rumah raya ni :D

en_me said...

sodeyynyerrr.. salam menyambut aidilfitri abang faizalpoyan ittewww..