Wednesday, November 11, 2009

PTK 2009

Assalamualikum...

Lama sungguh aku mendiamkan diri dari menulis blog aku ni...sesungguhnya sejak dua menjak ni aku agak busy dan buat-buat busy untuk melupakan benda yang aku rasa tak perlu aku ingatkan lagi...

InsyaAllah 15hbln ini hingga 18hbln aku akan menghadapi sekali lagi exam PTK tetapi kali ini PTk menggunakan kaedah baru...InsyaAllah nanti aku akan ceitakan perjalanan baru PTK yang aku hadapi...

Alhamdulillah aku sudah baca hampir semua buku yang sepatutnya mudah-mudahan Allah memberi pertolongan kepada aku supaya di permudahkan semasa aku menghadapi PTk kali ini...

sekadar ini sahaja... Aku ingin memohon pertolongan semua kengkawan yang membaca blog aku ini supa doakanlah aku berjaya ok...

5 comments:

ez said...

good luck ye faizal..

Cik Zura said...

Good Luck =)....

Princess Liyana said...

Bro!good luck ek..sorryla lama tk singgah bz..hehe

eyp plis plisssss hntr address ke email yana ek..nk hntr kad..barbie1706@gmail.com..huhu ok?thanks

en_me said...

good luck ghitewww.. ehehe

Faizal@poyan said...

to ez, cik zura.. terima kasih

to yana..terima kasih sy pun lama tak tgk blog saya hehehe...ok sy dah sent alamat sy emmm napa sy tak leh masuk blog yana

to me.. terima kasih me