Thursday, December 17, 2009

1431 HIJRAH & 2010 MASIHI

Assalamualaikum...

Alhamdulillah pada 1 muharam 1431 hijrie bersempena jatuh pada hari jumaat penghulu hari, aku tersa ingin mencoret sedikit di halam maya blog aku ini, setelah lama rasanya aku tak menaip di sini...

Hari ini telah masuk tahun baru kalendar islam, tak lama lagi akn masuk tahun baru 2010 masihi..

sebelum ini ada satu entry aku yg aku menceritakan tentang azam aku untuk tahun 1431 hijrie dan 2009 masihi...

Aku cuba menyorotkan kembali coretan aku azam aku itu sama ada telah tercapai atau sebaliknya..

dari segi kerja..Alhamdulillah aku sudah di tukarkan ke BBG Alor setar pada bulan 4.2009 yang lalu..dan kat Alor Setar aku teramat sibuk dan kesibukkan itu banyak mengajar aku....azam aku untuk tahun ini mudah2an aku di naikkan pangkat atau PTK aku dpt 4 boleh naik gaji

dari segi pelajaran...emm sem lepas pointer aku jatuh...azam untuk sem ini kena naik balik huhuhu

dari segi fizikal..tahun lepas aku Alhamdulillah dpt kurangkan berat aku..walaupun tak banyak yg turun tapi ada la ramai juga dok puji kata aku kurus ckit huhuhu...tahun ni aku berazam nak turun lagi berat aku maybe kepada 80kg atau 70kg hari ini masuk 18 hari dah aku tak mkn nasi huhuhu

dari segi hubungan...emmm tahun 2009 aku dapat merasa seketika shj erti cinta namun tak panjang..tapi aku bersyukur allah berikan aku peluang untuk merasa erti bercinta.. sekarang aku kembali single....tahun ini insyaAllah aku berazam untuk bertunang, kengkawan tolonglah doakan yaaa..Agar Allah permudahkan jodoh aku..

itu sahaja...

6 comments:

cik EPAL said...

salam maal hijrah :)

anap_ilmi said...

dah la tuu poyannn...g la makan nasik...sedap gile nasik ayamm..nak paprik.wawawaawa

Faizal@poyan said...

to cik epal..
ya salam maal hijrah

to anap...
huhuhu janji aku boleh bertahan huhuh..hg tu masuk 12 ari tak mkn nasi dah tak tahan huhuhu

en_me said...

salamm maal hijrah abang faizal tewww..

nuwen said...

salam tahun baru..

NurLulu said...

Hari ini 30hb Jun 2010

Soalan nakal. Sudah bertemukah? (^__*)

Mungkin saya sudah ketinggalan post yang hot seperti "Majlis Pertunangan Saya". :)