Friday, February 19, 2010

ALHAMDULILLAH

Assalamualikum..

Lama sungguh aku tak update blog aku ni...emm ntah la maybe dah cemuih dgn blog huhuhu..tapi aku cukup puas klu aku menulis kat blog aku ni.

Alhamdulillah permulaan tahun 2010 ini banyak yang positive aku telah dapat, walaupun ada satu perkara yang aku selalu gagal tetapi dari perkara yang lain Allah membantu aku, syukur alhamdulillah...

Aku baru sahaja buka laman web PKP UKM untuk lihat result Exam PJJ aku,.. bila kuar ja result tu..perkara pertama aku tengok result subjek Kaedah fiqh yang aku target dapat D tetapi alangkah terkejutnya aku, aku dapat A subjek tu syukur Alhamdulillah..

Dan buat pertama kalinya juga setelah 5 sem aku study baru kali ini aku dapat tersenarai di dalam anugerah dekan, syukur alhamdulillah satu subjek ja aku dapat B+ subjek fiqh jinayah pensyarah tu awal-awal lagi bg tau jawapan mesti sama dalam buku, aku buat jawapan pakai ayat aku ja huhu tp syukur aB+. Alhamdulillah 5 subjek lain dapat A.

Dan dalam masa yang sama juga, aku telah diberitahu oleh orang yang boleh dipercayai juga bahawa Exam PTK untuk kerja aku , aku dapat aras 4 layak untuk dinaikkan pangkat atau mendapat anjakan gaji..tetapi aku tak percaya lagi kerana aku nak tunggu dapat slip dahulu, klu dapat aras 4 alhamdulillah.

Bulan Februari ni juga aku sebok dalam urusan untuk membuka restoran, Insyaallah 26hbln ni iatu hari jumaat ni aku akan buka Restoran D'desani di no.6 taman ria mesra 1 gurun kedah..kawan2 di jemput la hadir ok..mak dan ayah aku akan uruskan restoran tu ..aku kuar modal ja

Dikesempatan ini juga aku nak ucapankan ribuan terima kasih kepada semua yang telah membantu aku, dalam kejayaan exam-exam aku tu.. ok terima kasih sekali lagi..

syukurrrrrrrrrrrrrrrrrrr Alhamdulillah

7 comments:

intan.dayana said...

cOngrats!!!

tunbegia said...

sungguh tahniah,

salamm,

Led said...

kongratiaz!!

ez said...

faizal..
alhamdulillah..semua ni rejekikan..tahniah...moga berjaya dan terus berjaya:)

紅燒魚takesi said...

,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社

lin said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,ut聊天室,情色遊戲,情色a片,情色網

NurLulu said...

Saya sedang belajar Kaedah Fiqh semester ini. Harap saya mampu tandingi awak. Kalau boleh lebih dari awak. Saya cuba usahakan. Hidup ni kalau ada booster, pasti boleh berjaya. Apa booster yang buat awak berjaya?