Wednesday, June 24, 2009

UPDATE....

Assalamualaikum...
Apa khabar semua kengkawan yang selalu sahaja singgah ke blog aku yang tak seberapanya ini, maaf baru hari ini aku berkesempatan menaip kat blog ni.....
Aktiviti aku terlalu sibuk, aku baru sahaja selesai menghadapi final exam PJJ aku, emmm alhamdulillah ada yang aku boleh jawab dan ada juga yang aku jawab ikut apa yang aku tahu...teringat pula petua sahabat aku si mat rapi tu, dia kata jawab apa yang ditanya jangan jawab apa yang kita tau hehehehe...
Sebelum exam aritu aku bercuti ke KL dan juga ambil kesempatan melawat pak ngah aku, dan sempat juga aku tido semalam kat rumah sahabat aku si dolly, emmm setibanya aku kat rumah dolly aku terkejut beruk, mana taknya baru 8 bulan aku tak jumpa dia aku rasa berat dia bertambah 20kg bukan 10kg seperti yang aku harapkan emmmmm tapi lepasni aku nak dia turunkan berat dia 10kg, nanti aku nak gi jumpa dia, "dolly hg kena turun berat hg ok"..
Berbalik kepada exam aku, emmm seperti setiap kali exam aku akan keluar dr dewan exam awal aku malas la nak tunggu sampai habis masa, dah tak boleh jawab baik keluar kannnnn hehehe...harap2 sem ni aku berjaya juga naikkan pointer aku...
Dah habis exam aku pun kembali bekerja seperti biasalah rutin harian aku, hari ahad bawa kes kat mahkamah Kulim, Isnin dan selasa kat Mahkamah Alor Star hari Rabu Mahkamah Padang terap hari khamis ja aku kat opis sepanjang hari...
Mulai bulan ni Mahkamah Alor Star dah berpindah kesebelah banggunan kat opis aku di Anak Bukit, ada 3 dewan untuk mahkamh rendah ketiga-tiga dewan tu aku kena bawa kes, berlari-larilah aku sekejap kat dewan satu pastu dewan dua pulak pastu dewan tiga pulak.
Hari ini 24 hbln hari yang aku ternanti-nantikan, sebabnya hari ini tanyagan TRANSFORMERS , aku memang minat nak gi tengok setelah Transformers yang pertama dulu aku tengok kat Langkawi dengan Ilyas kawan serumah aku, Transformers yang kedua ni aku nak tengok kat Alor Star emmmm ada sapa-sapa tak yang nak temankan aku nak ajak seseorang dia dok jauh sangat,
InsyaAllah klu tak ada aral sabtu ni aku nak g tengok citer ni klu tak ada sapa-sapa nak join aku pun, aku tetap g tengok gak walaupun sorang2...
Oklah setakat ini dulu nanti aku akan sentiasa update huhuhuhu...lama rasanya aku tak taip berkaitan ragam manusia emm nanti nak taip satu tajuk...tungguuuu
Emmm moga Malaysia Aman makbur bebas merdeka dan di jauhkan dari bala bencana dan wabak penyakit amin

3 comments:

Insyirah said...

Amin.. :)

.fatin nabila. said...

transformer, sangat x aci.
ade je halangan nk tgk cite tu.`

Faizal@poyan said...

to syira
terima kasih

to fatin
jap lagi saya gi tengok transformers bestnya huhuhu jom arrr g tengok sekali